Kære kunde lad os kontakte dig

Du er her

Skab vækst Få indsigt Skab overblik

Blog

Tendens 2014

Organisationen har måske en klar kommunikationsstrategi, men hvad oplever medlemmerne egentlig?

Servicemind har i samarbejde med Datagraf Communications gennemført en helt ny undersøgelse, som stiller skarpt på medlemmernes oplevelse af faglige organisationers kommunikation.

”Jeg oplever, at min organisation ikke helt ved, hvilket ben den skal stå på. Det ene øjeblik er den seriøs. Det næste tilbyder den mig mærkelige rabatordninger”, siger et medlem.

Læs mere

Nye mål for kunde- og kontaktcentret

Nye mål for kunde- og kontaktcentret

Nye vinde blæser ind over kundecentrene i disse år. De kommer fra USA og har ord som ”kundeoplevelse” og ”kunderejse” med sig.

De blæser nøgletal som ventetid, gennemsnitlig samtaletid og antal besvarede kald ud på sidelinjen for selv at tage en plads i solen.

Nej, du må ikke!

Læs mere

Research paper | Sådan skabes WOW-oplevelser

Sådan skabes WOW-oplevelser

En kundeoplevelse kan opdeles i to dele - rationelle og emotionelle oplevelser, populært kaldet BASIS- og WOW-oplevelser. Med en BASIS-oplevelse forstås det som vi almindeligvis forventer, når vi som kunde besøger en virksomhed - altså serviceelementer, som bare skal være dér, og som kun vækker følelser hos kunden, når de mangler.

Det er eksempelvis de færreste kunder, som bliver positivt overrasket over at hylderne i supermarkedet er fyldt op.

Læs mere

Net Promoter® Certified Associate

Alle ved, at det er lettere at sælge til eksisterende kunder end at finde nye

Hvorfor gør vi så ikke mere ud af denne gruppe, i stedet for at bruge det meste af vores tid og penge på at jagte nye kunder?

Kunder, der vender tilbage og køber mere, er ofte loyale kunder. Men hvordan finder en virksomhed ud af, hvor mange af deres kunder, der er loyale? Net Promoter Score er et værktøj til at måle loyale kunder, og Servicemind er, som de eneste i Danmark, blevet Net Promoter® Certified Associate.

Læs mere

Forbrugere blander online- og butiksindkøb

Glem alt om, at væksten i e-handlen skader handlen i midtbyen.

Ny forskning viser nemlig, at nutidens flerkanals-forbrugere supplerer online- og butikshandel for at få den bedste oplevelse.

BuzzCity har lavet en undersøgelse blandt 13.000 forbrugere fra 20 lande baseret på deres indkøbsvaner online, via mobilen og i butikker.

Læs mere

Gode råd til en god telefonpolitik

Gode råd til en god telefonpolitik

Mange års undersøgelser har vist os, at når en borger eller kunde ringer til en stor organisation, så tager den efterspurgte medarbejder telefonen i ca. 30% af tilfældene. Et problem? – Ikke nødvendigvis – men tallet siger os, at der er behov for at forholde sig til de resterende 70% af opkaldene.

Til jer der ønsker, at alle kunder eller borgere får en god oplevelse i mødet med jeres organisation, har vi derfor udarbejdet disse 5 gode råd til udarbejdelse af en telefonpolitik.

1) Undgå mulighed for fortolkning

Læs mere

5 teser omkring kundeservice

Hvad kan store virksomheder lære af små?

For nylig var jeg, efter et kundemøde i byen, blevet sulten, og jeg gik derfor ind i en sandwichbar, som lå i samme bygning. Her blev jeg mødt af stort engagement, nærvær og passion fra medarbejderen, der uopfordret begyndte at fortælle, at de netop var startet, og de havde gjort sig rigtig umage med at lave nogle særligt lækre sandwich, som hun gerne ville præsentere for mig.

Læs mere

Storcenter Nord har fokus på kundeservice

Storcenter Nord har siden 2010 benyttet sig af mystery shopping leveret af Servicemind som en metode til at forbedre kundeservicen i centeret.

Det handler om at sætte kunden i centrum, lige fra den enkelte medarbejders møde med kunden til den måde, hvorpå butikken opleves, forklarer Sanne Friis Rasmussen, centerkoordinator i Storcenter Nord med ansvar for serviceprojektet.

Læs mere

5 grundregler for god kundeservice

Pas på med de sexede Wow-oplevelser ...

I vores daglige arbejde med offentlige og private virksomheder, der vil arbejde mere professionelt med kundeoplevelsen, ser vi ofte en tendens til at fokusere på alle de sexede ting man ønsker at gøre for kunden i fremtiden og lidt overse gevinsten ved at se på de helt basale og simple grundregler for god kundeservice i ens virksomhed.

Grundregel nr. 1: Skab kundeoplevelser der er attraktive for kunden og holdbare for din organisation

Læs mere

Kunder gider ikke bøvl

Hvor nemt er det at handle med din virksomhed?

Jeg læste for noget tid siden i Harvard Business Review en spændende artikel om effekten af de forhindringer, kunderne oplever, der stilles op for at købe. Artiklen var blevet til på baggrund af en omfattende undersøgelse af, om hvad der har effekt på kundens loyalitet. 

Læs mere

Sider

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer ved at abonnere på vores nyhedsbrev.