Kære kunde lad os kontakte dig

Du er her

Skab vækst Få indsigt Skab overblik

Tendens 2014

Organisationen har måske en klar kommunikationsstrategi, men hvad oplever medlemmerne egentlig?

Servicemind har i samarbejde med Datagraf Communications gennemført en helt ny undersøgelse, som stiller skarpt på medlemmernes oplevelse af faglige organisationers kommunikation.

”Jeg oplever, at min organisation ikke helt ved, hvilket ben den skal stå på. Det ene øjeblik er den seriøs. Det næste tilbyder den mig mærkelige rabatordninger”, siger et medlem.

Kommunikation er den arena, hvor mødet mellem organisation og medlem finder sted. Undersøgelsen belyser, hvordan medlemmerne oplever kommunikationen og ved at kortlægge medlemmernes behov og forventninger, bliver det muligt at sige noget om, hvordan kommunikation kan skabe mening og værdi for medlemmet.

Undersøgelsen har særligt fokus på at inddrage både medlemmerne og de kommunikationsansvarlige i organisationerne, og resultaterne afspejler begges verdener. Det giver helt ny viden og indsigt. Datagrundlaget baserer sig på en række fokusgruppeinterviews og på en større spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmer i HK Stat, 3F, Teknisk Landsforbund og Gymnasieskolernes Lærerforening. 

Resultaterne blev præsenteret på konferencen ”Tendens 2014”, og et summary vil om kort tid kunne downloades via Serviceminds hjemmeside eller forudbestilles ved at sende en mail til sl@servicemind.com.

Læs mere om det afholdte arrangement, hvor resultaterne af undersøgelsen blev præsenteret, via Datagrafs hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer ved at abonnere på vores nyhedsbrev.