Kære kunde lad os kontakte dig

Du er her

Skab vækst Få indsigt Skab overblik

Få indsigt

Kundeorienterede virksomheder kender deres kunders behov

Den økonomiske balance giver et godt billede af, hvor godt det gik i den forgangne måned, kvartal eller år, men det viser ikke om resultatet burde have været bedre, eller hvordan I øger resultatet i fremtiden.

Gennem løbende struktureret kundefeedback opnår I mulighed for proaktivt at justere og forandre forretningen, så den møder og ind i mellem overgår kundens forventninger i hele kundens rejse før, under og efter transaktionen.

Flere studier har enslydende peget på, at mellem 50-70% af kundens beslutning er emotionelt begrundet. Hvis I derfor ønsker at kende kundens relle behov og beslutningsmønster, bliver I nødt til at forholde jer til de emotionelle oplevelser og ikke kun til, om kunden fik de basale basisoplevelser opfyldt.

Vi hjælper jer med at opbygge denne indsigt i kunden ved hjælp af få enkle værktøjer, som på løbende basis giver jer mulighed for at idenficere de kontaktpunkter, hvor I skal gøre det nemmere for kunden at handle med jer, og hvor I skal forsøge at give hende en WOW-oplevelse.

Læs mere om vores produkter til struktureret kundefeedback i Call centre, webshops og fysiske forretninger.

Har du spørgsmål eller konkret udfordring?

Brug chatten, udfyld kontaktformularen eller ring direkte til Søren Lybye på +45 6161 6040

Lad os kontakte dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer ved at abonnere på vores nyhedsbrev.