Vi hjælper virksomheder med at arbejde professionelt med kundeoplevelsen!


Mission

Vi hjælper virksomheder med at arbejde professionelt med kundeoplevelsen.

Vision

Vi vil gøre kunderejsen så transparent og målbar som mulig for virksomheder.

Leveregler

Bundlinje er en behagelig bivirkning af at fokusere på kundens behov.

Kvalitet er summen af alle vores handlinger.

Vi tror på kombinationen af fakta og udvikling – vi kalder det faktabaseret udvikling.


Partners

Servicemind har siden 2009 haft et tæt strategisk samarbejde med en af verdens største og førende CX-specialister. Marketforce er Serviceminds direkte samarbejdspartner, når der skal leveres teknologiske platforme, som Servicemind ikke selv understøtter eller når måling og udvikling foregår udenfor Norden.

Vi er den nordiske partner og har dermed en unik platform til gennemførelse af kontaktpunktanalyser samt projektstyring, planlægning og prioritering af kundevendte indsatser. Via Touchpoint Dashboard samarbejdet indgår Servicemind i et globalt vidensnetværk med CX-specialister fra hele verden.

Den internationale brancheorganisation for Mystery Shopping virksomheder MSPA introducerede i 2016 et særligt elitemedlemskab. Servicemind blev som den første danske virksomhed certificeret og udnævnt til elitemedlem af MSPA (Mystery Shopping providers Association). Læs mere om organisationen her: http://www.mspa-ea.org

Job

Vi er altid på udkig efter de helt rigtige profiler ...

Servicemind har en ambition om at blive et af Europas førende analyse- og konsulenthuse, og derfor er vi hele tiden på udkig efter de skarpeste hjerner - gerne med en stærk international profil.

Vi søger medarbejdere, der kan gøre op med vanetænkning, bryde mønstre og medvirke til skabelsen af et nyt og banebrydende Customer Experience hus, som leverer faktabaseret udvikling af højeste kvalitet.

Ønsker du at høre mere om vores vision, er du velkommen til at kontakte Søren Lybye på telefon +45 6161 6040.

Vil du se vores aktuelle stillinger så klik herunder:

Ledige jobs

Historie

2013 - Vi har taget vores egen medicin og gjort det mere enkelt at være kunde hos os.

Vi samler House of Minds, Telemind og Servicemind under det fælles navn Servicemind og giver dig én samlet indgang til vores ekspertise. For ekspertisen har vi stadig - og kan derfor stadig hjælpe din virksomhed i alle kontaktpunkter fra call centeret til fysiske forretninger. Vi har også ryddet op i vores ydelser - for der er jo bare ting man er bedre til end andet - og vi har altså valgt at præsentere de ydelser, som vi er eksperter i og som vi ved skaber værdi for din virksomhed.