Serviceminds brug af cookies

1. Generelt:

Dette website udbydes af Servicemind A/S. Når du klikker dig ind på vores sitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

2. Cookies:

Når du besøger vores site modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.a Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.b I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Levetiden på de opt-out / fravalgs-cookies, der bliver sat på dette site, er dog helt oppe på 10 år. Men det forudsætter naturligvis, at du ikke selv sletter dem i mellemtiden. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 2.c Hvordan undgår jeg cookies? Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser: http://minecookies.org/cookiehandtering. Vi gør opmærksom på, at vi på linket har ikke nødvendigvis omfatter alle browsere. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gøres typisk ved at trykke F1 på din computer. Søg efter "cookies".

2.d Hvad bruges cookies til på www.servicemind.com?

For at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige brugeroplevelse og fastlægge hvorvidt de brugere der besøger vores site, kan finde det de søger, anvender vi cookies. På den måde får vi mulighed for at tilpasse vores hjemmeside og oprette produkter, indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Vi bruger også cookies til at registrere lønsomheden af diverse online marketing-aktiviteter samt til at levere målrettede online annoncer, når du besøger andre kommercielle sites. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle aktiviteter på hjemmesiden registrerer vi, hvad du klikker på.

2.e Cookies fra vores samarbejdspartnere

I nedenstående afsnit er en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der evt. sender cookies via vores websites, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites. Måling af adfærd på site til optimering af brugervenlighed på www.servicemind.com:

- Google Analytics o Google Websites Optimizer
- Google Adwords
- Userreport
- Enalyzer
- Addthis (Social Media sharing)
- Yahoo
- Microsoft

Målrettet markedsføring:

- Ingen

Disse cookies bruges til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Bemærk, at denne målretning sker på andre sider udover dette website. Ønsker du ikke at indgå i disse netværk, kan du fravælge dem samlet eller individuelt her: http://minecookies.org/fravalg.

Annonceringsaftaler (affiliate marketing):

- Ingen

2.f Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger kan henvendelser rettes til os på e-mail: info@servicemind.com, telefon +45 8933 7070 eller pr. post (se under ”Kontakt”).

3. Personoplysninger

3.a Personhenførbare oplysninger

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

3.b Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore ydelser, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

3.c Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.