Kære kunde lad os kontakte dig

Du er her

Skab vækst Få indsigt Skab overblik

Skab overblik

Vi gør kunderejsen transparent og målbar

Der findes i de fleste virksomheder et væld af data om kunder, medarbejdere, omsætningstal og markedet m.v. og det kan for mange virksomheder være en udfordring at uddrage det væsentlige af disse data, identificere hvilken viden der mangler og gøre indsigten til et dagligt værktøj til måling og styring af kundens rejse gennem  virksomheden.

Ud fra filosofien om Customer Experience Management hjælper vi dig med at kortlægge kundens rejse gennem hele virksomheden, identificere alle kontaktpunkter og analysere hvilke kontaktpunkter der er kritiske for kundens samlede vilje til at handle med og anbefale din virksomhed. 

Alt samles og præsenteres i det unikke Touchpoint Dashboard, som giver dig et samlet overblik over alle kontaktpunkter og igangsatte initiativer for at øge kundens serviceoplevelse og vilje til køb.

Kort sagt gør vi kundens rejse transparent for alle involverede i serviceoplevelsen fra øverste direktør til yngste elev, og gør det muligt for din virksomhed at arbejde professionelt med kundeoplevelsen.

Læs mere om vores produkter til øget transparens og overblik i din virksomhed.

Har du spørgsmål eller konkret udfordring?

Brug chatten, udfyld kontaktformularen eller ring direkte til Søren Lybye på +45 6161 6040

Lad os kontakte dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer ved at abonnere på vores nyhedsbrev.