Kære kunde lad os kontakte dig

Du er her

Skab vækst Få indsigt Skab overblik

Skab vækst

En gris bliver ikke federe af at blive vejet

Et gammelt ordsprog som på en humoristisk måde siger den præcise sandhed. Det er ikke nok at måle og analysere en virksomhed, hvis der ikke bliver foretaget de nødvendige forandringer og justeringer, som skaber værdi for kunden.

De fleste virksomheder har oplevet ikke at få tilstrækkelig værdi ud af en kundeundersøgelse. Enten fordi den ikke blev tolket korrekt, eller fordi der manglede vilje eller evne til de nødvendige forandringer, som burde følge af undersøgelsens konklusioner.

Med Customer Experience Management som vores udgangspunkt hjælper vi dig med at tolke kundefeedback ind i virksomhedens øvrige datamateriale og kommer med konkrete anbefalinger til, hvor kundeoplevelsen skal være i top, og hvor der kan effektiviseres uden at gå på kompromis med kundens samlede loyalitet og vilje til køb.

Vi hjælper jer med at sikre, at der er ejerskab til forandringerne i organisationen og sikre at den nødvendige holdningsbearbejdning sker ud fra anerkendte principper indenfor forandringsteorien.

Læs mere om vores produkter til implementering i Call centre og fysiske forretninger.

Har du spørgsmål eller konkret udfordring?

Brug chatten, udfyld kontaktformularen eller ring direkte til Søren Lybye på +45 6161 6040

Lad os kontakte dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer ved at abonnere på vores nyhedsbrev.