Touchpoint Dashboard - et enestående værktøj ...

Affødt af førende Customer Experience konsulenters behov for at skabe et bedre overblik over kundens rejse hos de virksomheder de rådgiver.

Et helt centralt element i at arbejde med Customer Experience Management er, at forstå virksomheden ud fra et kundeperspektiv, og i den sammenhæng er kortlægning af kundens rejse et ideelt sted at starte. De fleste kort bliver i dag skabt ved hjælp af tegninger, Post-It tavler og standard Office-værktøjer. Resultatet er som regel en to-dimensionel oplevelse, der kan hænge på væggen som en plakat, men i virkelig bare er et stationært øjebliksbillede, der er vanskeligt at interagere med og ændre.

Med Touchpoint Dashboard får virksomheden en fleksibel og interaktiv måde, at kunne interagere med dens kontaktpunkter og kunderejse, og dele det internt i organisationen.

Kontakt os for en demonstration allerede idag.

Udtalelser:

"Touchpoint Dashboard er meget let at bruge, og det har fleksibiliteten som tillader os helt at tilpasse designet af vores kunderejse, så det opfylder vores behov. En af de bedste ting ved værktøjet er, at det hjælper os med at visualisere alle trin af kundens rejse og dele det med vores kolleger, så vi er alle på samme side." 

- Daan Noordeloos - Manager Marketing & Customer Strategies hos transavia.com

 "Dette værktøj kommer til at bringe vores kortlægningsprojekter hos vores kunder til et helt nyt niveau og forbedre vores 'Big Data Map' og 'Company Touchpoint Blueprint' tilbud, som er vigtige byggesten i enhver kundeservicearkitektur."

 - Mike Everett, Global Head of Stakeholder Management hos TNS Global
 

Læs mere om Touch Point Dashboard på Slideshare - Tryk på linket:

Touchpoint Dashboard Journey Mapping Guide 2014 from Touchpoint Dashboard

 

Lad os kontakte dig Få gratis demo